Een Event Planner En Een Eigen 10 Jarig Jubileum

Een Event Planner En Een Eigen 10 Jarig Jubileum

22 Nov

by Annick Griset

Het jaar loopt alweer ten einde, wat gaat de tijd snel en wat een jaar was het! In januari bestond mijn zaak 10 jaar! Een 10-jarig jubileum 😊 Ik kon het zelf niet geloven, zo snel gaat het.

Tien jaar geleden ben ik in bijberoep gestart als nagelstyliste en ondertussen ben ik zoveel meer dan dat. Ik heb me bijgeschoold, heb cursussen gevolgd, ben gegroeid op persoonlijk en professioneel vlak, en heb de grote stap van bijberoep naar hoofdberoep genomen.

Dit alles met grote dank aan bepaalde mensen die mijn pad hebben gekruist in die 10 jaar. Zonder hen had ik het nooit gekund. Jullie weten wel wie jullie zijn, dus een dikke dankjewel!

Ik vond dat het na 10 jaar dan ook tijd was om de zaak in een nieuw jasje te steken. Nieuwe huisstijl, nieuw logo, nieuw reclamebord, website aangepast, een nieuwe focus, een nieuwe start.

En daarbij hoort ook een nieuwe naam natuurlijk. “Butterfly Nails Annick” dekte al lang de lading niet meer. Na maanden lang brainstormen in mijn hoofd, op papier en met andere mensen, heb ik besloten mijn zaak “You R Unique Events” te noemen.

Het is gebaseerd op mijn “why”, waarom ik doe wat ik doe, iets waar ik 100% in geloof. Dat iedereen uniek is. Het is mijn doel om bij alles wat ik doe in mijn werk, mensen hun ware ik te laten ontdekken, hen het zelfvertrouwen te geven om volledig zichzelf te kunnen zijn en zich aan de wereld te laten zien, zich goed te voelen over zichzelf. Dat vind ik heel belangrijk. Iedereen is mooi, op zijn of haar eigen manier. Uiterlijk en/of innerlijk. Als je meer wil lezen over mijn why, kan je de blog hierover lezen.

Weet jij al wat jouw “why” is? Probeer er zeker achter te komen, want het verandert heel je leven! En vooral de richting die je opgaat in je leven. Ik heb de ontdekking van mijn why te danken aan mijn geweldige coach Anja Pairoux. Een topvrouw die weet waar ze mee bezig is en een coach uit de duizend, omdat ze “practices what she preaches”. Ze leeft volgens haar manier van coachen. Echt een aanrader!

Wat ik ook belangrijk vind in mijn werk is dat ik niemand iets opdring. Ik geef alleen advies, ze moeten zich goed voelen bij hun eigen keuzes. Of het nu over de kleur op hun nagels gaat, de make-up die ze dragen, hun stijl van kapsel of het feest/evenement dat ze gaan geven. Hun persoonlijkheid moet erin zitten, moet eruit komen. Ze moeten laten zien wie ze zijn, vol zelfvertrouwen. En daar begeleid ik hen in. Ik vraag door tot ik exact weet wat ze willen. En als ze het zelf niet weten, laat ik hen dingen zien, probeer ik uit en geef ik voorbeelden, zodat ze er wel uit geraken en kunnen beslissen wat ze willen. Ik heb al klanten horen vertellen over een proefsessie als bruid waarbij bvb de make-up artist zo maar haar goesting deed zonder te vragen wat de klant zelf wou, en dat vind ik echt verkeerd! De klanten betalen er geld voor en komen ontevreden buiten. Dit is geen service. Die mensen komen ook niet terug.

Naast de vele veranderingen sinds het 10 jarig jubileum is de focus in mijn werk ook veranderd. Ik richt me meer op de grotere diensten nu, de bruidsstyling en de evenementen. Mijn “wedding packs” zijn op maat gemaakt, gericht op de wensen van de klant, met een heel persoonlijke service. Een volledig traject van kennismaking, offerte, proefsessie, service op locatie naar keuze op de dag zelf, tot de afwerking achteraf. Van begin tot eind, alles door één en dezelfde persoon. Wat echt een meerwaarde is voor velen.

Ook als wedding planner en event manager is het mijn doel om de persoonlijkheid van mijn klanten naar voren te brengen. Het feest/event moet volledig uitstralen wie “het feestvarken” is. Zowel particulier als in de bedrijfswereld. Bij business events is het mijn opzet om de bedrijfswereld persoonlijker te maken, gezelliger en leuker, en dus minder saai en stijf. Ondernemers moeten terug als mensen gezien worden en niet alleen als “baas”, zodat ze dieper kunnen connecteren met hun personeel, collega’s, partners, gasten, etc. Verbondenheid is zo belangrijk in deze nieuwe wereld. Laten we terug mens zijn, connectie maken op een dieper niveau, terug ons unieke zelf laten zien, want iedereen is mooi, iedereen is uniek, en we verdienen het allemaal om gezien te worden.

Ik ben benieuwd wat nog eens 10 jaar voor veranderingen gaat geven…of zelfs maar na 5 jaar…

See you then!